Informatiebijeenkomst 19 november 2019

Graag verwelkomen wij u op dinsdag 19 november a.s. in Amersfoort voor de jaarlijkse informatiebijeenkomst kinderopvang van Kindermediair. De informatiebijeenkomst is dé plaats om de ontwikkelingen en ervaringen met collega’s uit het land te delen.

Jan Klienbannink zal een presentatie verzorgen over ‘kinderopvang en inburgering’. De heer Klienbannink was projectleider bij gemeente De Fryske Marren. Tevens heeft hij ruime werkervaring binnen het sociaal domein. Daarnaast zijn er veel ontwikkelingen ten aanzien van het verbetertraject Kinderopvangtoeslag. Om deze reden zullen ook de Belastingdienst Toeslagen en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid vertegenwoordigd zijn.

Tijdens de informatiebijeenkomst praten wij u ook bij over de diverse ontwikkelingen met betrekking tot de regelingen kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Laat u inspireren door voorbeelden uit het land en wissel met collega’s tips en ervaringen uit. Tijdens deze bijeenkomst staat delen, leren, discussiëren en oplossen centraal.

Als kinderopvangspecialist brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. Deze dag wordt georganiseerd voor én met u. Indien u zelf onderwerpen wilt inbrengen, dan horen we dit graag.